Today Jewellery

Politica de retur

In cazul unui retur, costul de transport este suportat de catre client.

In cazul in care clientul solicita un retur, produsul poate fi returnat doar prin aceeasi modalitate prin care a fost achizitionat:

*online – prin curierat rapid

*magazin – la sediul fizic din Bdul Aviatorilor nr 35.

Clientul poate sa anuleze o comanda deja efectuata doar inainte ca aceasta sa intre in productie, in maximum 24 de ore de la lansarea ei pe site sau in magazin/telefonic.

Acceptam fara impedimente schimburile de produse in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea coletului la sediul  din Bdul Aviatorilor nr 35, sau de la achizitie.

Pentru comenzile efectuate online si in magazin, acceptam urmatoarele optiuni:

1.  schimbul produsului cu un alt produs, de valoare egala sau mai mare

2. schimbul produsului cu un voucher cu suma echivalenta

3.  returnarea banilor

Produsele pot fi returnate in urmatoarele conditii:

1. se returneaza in maxim 30 de zile de la achizitie si sunt insotite de bon fiscal sau certificat de garatie cu data aferenta cumparaturii

2. sunt acceptate doar bijuteriile care nu prezinta defecte,  sunt in starea lor originala, nu au fost deteriorate, au toate ambalajele si accesoriile originale atasate, iar acestea nu  prezinte semne de utilizare.

Returnarea banilor se efectueaza in termen de 14 zile lucratoare pentru comenzile online, si in termen de 5 zile lucratoare in cazul comenzilor efectate in magazin.

Putem schimba o bijuterie doar cu un alt produs cu aceeasi valoare sau mai mare. Pentru mai multe informatii,  va rugam sa contactati echipa noastra de Customer Care la 0040772251075  sau sa ne trimiteti un e-mail la office@today-jewellery.ro Timpul de re-livrare depinde de produsul ales, daca il avem in stoc sau trebuie sa il facem pe comanda. Daca doriti sa schimbati un produs cu altul dintr-o colectie viitoare, suma deja platita poate ramane in contul clientului pana cand produsul este disponibil pentru cumparare. Daca noul produs dorit este mai scump decat cel returnat, veti avea de achitat diferenta necesara.

In cazul unei bijuterii primite cadou, pe care clientul nu doreste sa o pastreze, va punem la dispozitie inlocuirea cu un alt produs de valoare similara. Produsul returnat trebuie insotit de certificatul de garantie, in termen de 30 de zile de la data achizitiei.

In cazul achizitionarii unui gift card/voucher, nu acceptam restituirea contravalorii financiare.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta returnari multiple in cazul aceluiasi client.

Dorim sa va informam faptul ca SC JAC TODAY SRL returneaza clientului suma achitata pentru produsul achizitionat, dar nu si comisioanele ce tin de terti (transfer bancar, paypal, mobilpay, diferente de curs valutar, etc).