Today Jewellery

Termeni si conditii

MENTENANTA SI INTRETINERE

Aurul din care sunt confectionate bijuteriile noastre poate fi galben, alb sau roz. Aurul este obtinut prin aliajul metalului pretios cu un mix de metale care ii confera nuanta specifica. Pentru a intensifica luciul bijuteriilor din aur alb, acestea sunt acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza in 6-12 luni, iar bijuteriile pot pierde din stralucire.

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat de Garantie. Prin prezentul certificat de garantie va asiguram ca bijuteriile noastre sunt marcate in conformitate cu cadrul legislativ in vigoare astfel:

– marca de responsabilitate a producatorului  sau marca de garantie proprie

– marca de titlu (pentru aur de14 si 18 karate)

– marca Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor – Directia pentru Metale Pretioase.

Toate costurile de transport vor fi suportate de client, in cazul in care livrarea la o adresa este solicitata, sau daca produsul se expediaza de catre client la noi la sediu.

SC JAC TODAY SRL nu este responsabil pentru pierderea niciunui obiect.

In cazul aparitiei unor defectiuni tehnice care perturba functionarea siteului, ne rezervam dreptul anularii tuturor comenzilor inregistrate pe durata de timp in care sistemul nu functioneaza in parametri regulamentari.

REPARATII/GARANTIE

Certificatul  de garantie si calitate este in conformitate cu legile de comercializare a bijuteriilor din aur. Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16(1) din legea 449/2003(12).

Designul produselor nu se poate modifica.

Certificatul de garantie asigura clientului posibilitatea de a repara produsul achizitionat in termen de 24 de luni de la data achizitiei, daca acesta prezinta vicii de fabricatie. Pentru a beneficia de acest drept este necesara prezentarea certificatului de calitate.

Sunt considerate vicii de fabricatie: pandante rupte, inele sau bratari dezlipite, diamante cazute, deformari mecanice din culpa producatorului.  Pentru defectele ce nu pot fi acoperite de garantia noastra, precum: zgarieturi, purtare excesiva sau neadecvata, lant rupt, decolorarea aurului, reparatiile vor fi efectuate pe baza unui cost aditional, in functie de complexitatea si tipul de reparatie. Clientul va fi informat de acest cost inaintea prelucrarii reparatiei. Timpul de ridicare/livrare a unei reparatii/inlocuiri este de 30 zile lucratoare din momentul procesarii. Costurile de transport vor fi suportate de client, in cazul in care livrarea la o adresa este solicitata, sau daca produsul se expediaza de catre client la noi la sediu.

Prin garantia oferita se asigura drepturile consumatorului, conform Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, si conform OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.

Nu reparam produse care nu apartin brandului TODAY!

Nu imprumutam produse.

Nu asiguram buy back.

RETURNARI

In cazul unui retur, costul de transport este suportat de catre client.

In cazul in care clientul solicita un retur, produsul poate fi returnat doar prin aceeasi modalitate prin care a fost achizitionat:

*online – prin curierat rapid

*magazin – la sediul fizic din Bdul Aviatorilor nr 35.

Clientul poate sa anuleze o comanda deja efectuata doar inainte ca aceasta sa intre in productie, in maximum 24 de ore de la lansarea ei pe site sau in magazin/telefonic.

Acceptam fara impedimente schimburile de produse in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea coletului la sediul  din Bdul Aviatorilor nr 35, sau de la achizitie.

Pentru comenzile efectuate online si in magazin, acceptam urmatoarele optiuni:

1.  schimbul produsului cu un alt produs, de valoare egala sau mai mare

2. schimbul produsului cu un voucher cu suma echivalenta

3.  returnarea banilor

Produsele pot fi returnate in urmatoarele conditii:

1. se returneaza in maxim 30 de zile de la achizitie si sunt insotite de bon fiscal sau certificat de garatie cu data aferenta cumparaturii

2. sunt acceptate doar bijuteriile care nu prezinta defecte,  sunt in starea lor originala, nu au fost deteriorate, au toate ambalajele si accesoriile originale atasate, iar acestea nu  prezinte semne de utilizare.

Returnarea banilor se efectueaza in termen de 14 zile lucratoare pentru comenzile online, si in termen de 5 zile lucratoare in cazul comenzilor efectate in magazin.

Putem schimba o bijuterie doar cu un alt produs cu aceeasi valoare sau mai mare. Pentru mai multe informatii,  va rugam sa contactati echipa noastra de Customer Care la 0040772251075  sau sa ne trimiteti un e-mail la office@today-jewellery.ro Timpul de re-livrare depinde de produsul ales, daca il avem in stoc sau trebuie sa il facem pe comanda. Daca doriti sa schimbati un produs cu altul dintr-o colectie viitoare, suma deja platita poate ramane in contul clientului pana cand produsul este disponibil pentru cumparare. Daca noul produs dorit este mai scump decat cel returnat, veti avea de achitat diferenta necesara.

In cazul unei bijuterii primite cadou, pe care clientul nu doreste sa o pastreze, va punem la dispozitie inlocuirea cu un alt produs de valoare similara. Produsul returnat trebuie insotit de certificatul de garantie, in termen de 30 de zile de la data achizitiei.

In cazul achizitionarii unui gift card/voucher, nu acceptam restituirea contravalorii financiare.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta returnari multiple in cazul aceluiasi client.

Dorim sa va informam faptul ca SC JAC TODAY SRL returneaza clientului suma achitata pentru produsul achizitionat, dar nu si comisioanele ce tin de terti (transfer bancar, paypal, mobilpay, diferente de curs valutar, etc).

RECOMANDARI

Pentru o intretinere cat mai corecta a bijuteriilor va recomandam:

Sa purtati cu grija bijuteriile cu diamante, pietre pretioase sau perle, deoarece montura acestora nu este conceputa sa reziste la presiuni mecanice.

Sa pastrati bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in alte cutii destinate bijuteriilor.

Sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor casnice

Sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor fizice/la masaj.

Sa evitati contactul cu substante chimice, existand posibilitatea ca acestea sa erodeze metalul.

Metalul pretios isi poate pierde stralucirea in timp daca intra frecvent in contact cu agenti precum parfumul, apa sarata, creme de piele, fixativ pentru par, clor sau sulf.

In functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an.

Garantia oferita nu acopera deteriorarile provocate bijuteriei din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

SPECIFICATII

AUR

Aurul alb este un material pretios, ce se compune din 750 de parti de aur fin (foarte galben) si 250 de parti de metale platinoare (platina, argint, paladiu etc) care la originea lui, are un aspect galben pai, opac. Pentru a-i da o textura stralucitoare, luminoasa si lucioasa, aurul alb este introdus intr-o „baie” de rodiu, un alt material pretios. Culoarea metalului poate fi afectata de utilizarea pe termen lung a cremelor, parfumurilor si uleiurilor de corp.